dissabte, 29 d’agost del 2020

Llibre "Programa para el desarrollo de la educación emocional en educación infantil"

 

Avui escric aquesta entrada perquè  vull presentar-vos un llibre, que per a mi és molt especial. Gràcies a aquest estudi d'investigació teòric-pràctic, que vaig realitzar l'any 2013, he comprés la importància i necessitat de treballar l'educació emocional en l'escola i l'aula. Aquest llibre justifica perquè cal instaurar l'educació emocional, dins la dinàmica i plans d'estudis dels centres educatius, com a pilar fonamental en la metodologia escolar.                              
                Un regal, una eina de treball, una inspiració...


    El llibre  està organitzat en 5 apartats més els annexos. La primera part és una fonamentació teòrica, per poder justificar la importància del tractament de les emocions en el dia a dia.

 La següent part plantejà l'objectiu de l'estudi, conèixer la influència de treballar les habilitats i competències emocionals dins d'una aula, i com pot millorar el rendiment acadèmic dels alumnes.

 La tercera part explica el programa aplicat amb el grup d'investigació, on exposa les diferents sessions desenvolupades al llarg de l'aplicació del programa d'educació emocional al nivell d'infantil, on podeu trobar les activitats, l'organització, la temporalització i els recursos utilitzats per a treballar les diferents competències emocionals.

La part quarta exposa els resultats de les proves realitzades abans i després de l'aplicació del programa d'educació emocional.

L'última part recull unes conclusions i discussions davant l'objectiu d'estudi. Per finalitzar trobaràs uns annexos on estan tots els contes, làmines, propostes d'activitats, jocs i exemples. Són bàsics per poder desenvolupar el programa de manera òptima. 

 

Espere que us agrade i gaudiu del llibre tant com jo desenvolupant-lo. Si estàs interessat o interessadaen adquirir un exemplar deixa les teues dades al següent formulari:

Una vegada tinga el formulari de reserva (que podeu omplir en l'enllaç de dalt), us enviaré un correu per realitzar l'abonament i formalitzar la compra. El preu del llibre té un cost de 17'5€, enviament península inclosa. A més a més, podeu trobar-lo en Amazon.

Moltes gràcies per la vostra confiança, espere obrir una porta més al ventall de possibilitats que tenim per treballar l'educació emocional dia a dia. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada